You are currently viewing Luksusgaver til familiens klippe

Luksusgaver til familiens klippe

Det kan være hårdt arbejde at være mor. Selvom mange heldigvis deles om langt de fleste opgaver i hjemmet anno 2023, så tales der meget om ”the mental load”. Begrebet dækker over alle de ting og opgaver i en børnefamilie, som ikke er konkrete og praktiske, men for det meste foregår i hovedet – og derfor også er svære at uddelegere. Det drejer sig for eksempel om at huske, hvornår børnene skal til klassefødselsdag og skal have købt gaver hertil samt hvilken størrelse flyverdragt barnet brugte sidste år – og alt derimellem.

Det kræver naturligvis en del mentalt overskud at holde styr på, samtidig med at hverdagen raser og nattesøvnen skrider i svinger. Således er det kun på sin plads at sørge for en luksusgave, næste gang der skal pakkes en gave ind til familiens mor.

Her får du derfor 3 forslag til ultimativ forkælelse af hende, I ikke kan leve uden.

En designertaske

Er man mor, render man sikkert rundt med en taske i forvejen. En god, rummelig og praktisk af slagsen, som kan indeholde både en ble, drikkedunke og snacks til børnene. Måske det dog var på tide at forære hende sin egen taske – magen til dem hun sukker over på Instagram i de sene nattetimer, hvor der endelig er ro.

Et bud på en god designertaskegave er en Mulberry Darley. Den har en god størrelse, så der er plads til de mest nødvendige mor-ting. Og så må børnene trænes i at have en rygsæk med, som de kan have deres udstyr i.

En personlig luksusgave

Personlige gaver kan også være luksuriøse. I hvert fald hvis de er lidt udover det sædvanlige og ikke blot en metervare med bogstaver fra børnenes navne i en halskæde eller et hjerte med indgraveret navn.

Du kan for eksempel gå til en guldsmed og få fremstillet et personligt smykke. Enten ved hjælp af omsmeltninger fra ældre arvestykker, der aldrig bliver brugt (husk dog at spørge om lov først!) eller ved selv at designe smykket eller indarbejde en hårlok fra jeres barn eller andet af stor værdi. Vil du gøre det hele ekstra luksuriøst, så sørg for at isætte en ægte diamant. Bare en lille en! Der findes intet, der skinner og funkler mere end dét.

En storbyferie i New York

En ferie er ikke ægte ferie, hvis der også er børn med. I hvert fald ikke, hvis ferien skal indeholde afslapning samt fuldt fokus på sig selv og hinanden.

Den perfekte luksusgave vil derfor være en storbyferie til New York – eller Los Angeles, hvis hun er mere til Hollywood og varmere himmelstrøg. Hvis du samtidig sørger for selv at passe børnene, mens den heldige mor tager afsted med sin veninde – eller hvis du arrangerer pasning af børnene hos bedsteforældrene – er gaven fuldendt. Så behøver hun nemlig ikke pakke den dårlige samvittighed med i tasken, men kan nøjes med enkelte strøtanker af savn.

Find flere gode gaver til din mor lige her.